Op basis van Nederlandse melk

Vanaf nu verkrijgbaar: Neolac biologische kindervoeding

Hyproca Nutrition introduceert de eerste biologische kindervoeding op basis van Nederlandse melk onder de merknaam Neolac. Tijdens de Negenmaandenbeurs in februari 2015 konden de bezoekers al kennismaken met dit nieuwe product. Vanaf nu is Neolac biologische kindervoeding verkrijgbaar in Nederland bij onder andere EkoPlaza, te bestellen via www.neolac.nl en de apotheek.De komst van Neolac betekent meer keuzemogelijkheden voor ouders en verzorgers die willen kiezen voor een biologisch product voor hun kind. Neolac flesvoeding is gemaakt van 100% biologische koemelk, uitsluitend afkomstig van Nederlandse koeien die tenminste 120 dagen per jaar in de wei grazen. "De beste voeding voor een baby is borstvoeding. Mocht je als moeder besluiten om over te stappen, dan wil je een natuurlijk vervolg. Wij denken dat biologisch hier goed op aansluit. Dat er behoefte is aan meer biologische kindervoeding, bleek onder andere uit de vele positieve reacties die wij hebben ontvangen op de Negenmaandenbeurs", aldus Ben Busser, Managing Director Hyproca Nutrition.

Naast biologisch heeft Neolac, met de toevoeging van DHA, AA en biologische GOS, een eigentijdse samenstelling. "Nu is biologisch of een eigentijdse samenstelling vaak een keus tussen één van de twee. Met Neolac hoeven ouders die keus niet te maken", vertelt Ben. Ook is het de eerste biologische kindervoeding gemaakt op basis van Nederlandse biologische melk. Nederlandse melk staat wereldwijd bekend als zeer hoogwaardig. De nijntje afbeelding op de verpakking geeft uitdrukking aan dit pure en Nederlandse karakter.

Hyproca Nutrition is onderdeel van Ausnutria Hyproca. Met drie fabrieken in Nederland heeft Ausnutria Hyproca al meer dan 100 jaar ervaring in de productie van zuivel en meer dan 75 jaar ervaring in de productie van kindervoeding. Naast Kabrita, de unieke kindervoeding op basis van geitenmelk, is Neolac het tweede merk kindervoeding dat de organisatie aanbiedt in Nederland.

Voor meer informatie: www.neolac.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.