Zaterdag 30 mei:

Biologische boerenmarkt in Kamerik

Op zaterdag 30 mei organiseert beebox een biologische boerenmarkt op Boerderij de Boerinn in Kamerik. Bezoekers kunnen allerlei verse producten proeven, maar ook luisteren naar verhalen van boeren over de biologische teeltwijze. Er zijn lezingen en workshops voor jong en oud en kinderen kunnen volop spelen in hooiberg, strodoolhof of op het land.

Het Beter Eten Beter Leven Event van beebox is open voor iedereen die wel eens laagdrempelig wil kennis maken met biologische verse producten uit eigen land. Meer informatie en aanmelden: www.beebox.nl/event.Beebox

Beebox is een coöperatie van burgers en biologische boeren. Het bezorgt de producten van Nederlandse biologische boeren direct bij haar leden thuis. Beebox stimuleert de directe ontmoeting tussen boer en burger.

Op zaterdag 30 mei organiseert beebox voor de tweede keer sinds haar oprichting zo'n groot evenement om die ontmoeting te creëren. Dit jaar dus in Kamerik, in Boerderij De Boerinn.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.