Klispoel gestart met oogst biologische jonge buitensla

Deze week is de Klispoel weer gestart met de oogst van de biologische Jonge Buitensla welke wordt geleverd als verpakte slamelange van 100 gram. Deze slamix bestaat uit onversneden, losse blaadjes van 4 soorten die van elkaar verschillen qua vorm, kleur en smaak.Omdat de slaplanten in de volle grond onder natuurlijke omstandigheden groeien, moet de plant zich weren tegen de wisselende weersomstandigheden (regen/zon, koude/hitte). "Dit zorgt voor prachtige, stevige planten met héél intense kleuren en smaken", zien de telers. "Door hun stevigheid en iets grotere formaat kunnen de bladen ook goed gevuld worden met andere heerlijke ingrediënten en dienen als bekleding van een gerecht."

Jonge Buitensla is een 100% Nederlands seizoensproduct, leverbaar van half mei tot half oktober. De Klispoel is een biologische kwekerij aan de voet van de stuwwal bij Nijmegen.

Voor meer informatie:

De Klispoel bv
Kasteelselaan 2
6574 AJ Ubbergen
024 3221435
klispoel@planet.nl
www.klispoel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.