Eerste paal nieuw pand A.C. Loogman in Aalsmeer geslagenTholen - Een heuse mijlpaal gisteren voor A.C. Loogman in Aalsmeer, waar de aardappelgroothandelaar de eerste paal van het nieuwe pand sloeg. "Eén van de vele mijlpalen in de 62 jaar dat Loogman bestaat", benadrukte Christine Loogman, terwijl ze terugblikte op de start van het bedrijf op de Centrale Markt door vader Arie met zijn zoons Peter, Arie, Ben en dochter Ellie. "In 1975 werd op de drooggelegde gracht een nieuw pand geopend op de droog gelegde gracht. In die jaren daarna veranderde het klantenbestand door de opkomst van de supermarktketens, waarna eind jaren '90 de horeca erbij kwam."


Ad en Christine Loogman

"In die jaren is er van alles veranderd en hebben wij het bedrijf van onze ouders overgenomen. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie, maar toen mijn vader helaas in 2011 overleed, zijn die plannen even stil gevallen. Op Kerstavond 2013 hebben we deze grond gekocht en nu staan we hier om de eerste paal te slaan. We zijn trots op onze medewerkers en familie die hier hard aan hebben gewerkt", vertelde Christine, waarna de ooms Ben en Arie - die het langste met vader Arie hebben gewerkt - de eerste paal de grond in sloegen.
Ad en Christine en in het midden de ooms Ben en Arie.

De horecatak van A.C. Loogman blijft nog altijd gevestigd op het Food Center, waar ook de afhaalklanten nog altijd welkom blijven, maar de overige aardappelactiviteiten verhuizen net buiten de stad naar Aalsmeer op tien minuten afstand van het huidige pand. "Logistiek gezien gaan we er natuurlijk sowieso op vooruit. Een ideale locatie langs de snelweg met 3.500 m2 onder dak, acht laaddocks en een groot buitenterrein. Hiermee zijn we ook voor de toekomst klaar om aardappelen te wassen en te verpakken, zoals de klant dat wenst", besluit Christine.
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.