Elektra melkstal beschadigd door blikseminslag

Warmonderhof vangt kinderen op na brand

Tholen - Dinsdagmiddag 19 mei is de bliksem ingeslagen bij Warmonderhof. "Dit was even schrikken, maar het is gelukkig bij materiële schade gebleven. Zo is het elektra in onze melkstal beschadigd geraakt, evenals wat computers en routers", vertelt Leon Veltman.

Bij een nabijgelegen kinderdagverblijf aan de Wisentweg was de schade groter. Na de blikseminslag ontstond er namelijk brand. Er waren toen ongeveer 35 kinderen aanwezig. De kinderen zijn opgevangen door Warmonderhof. "Onze school is als evacuatieplek opgenomen in het calimiteitenplan. De kinderen zijn gelukkig heel snel geëvacueerd, waarna de brandweer kon beginnen met blussen. Ze zijn meegenomen naar de Hofzaal van Warmonderhof en werden daar opgevangen."

Vandaag wordt op Warmonderhof overigens de een-na-laatste informatiedag gehouden, zo meldt de school op haar facebookpagina. Veertig geïnteresseerden komen voor informatie, rondleiding, meewerken en een proefles om te bepalen of ze vanaf september de opleiding voor biologisch-dynamische boer of zorgboer gaan volgen: voltijd of deeltijd; een nieuw avontuur tegemoet.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.