Eerder actief voor Udea en Lidl

The Greenery benoemt Alfred de Vreeze als Directeur Retail

Op 26 mei 2015 start Alfred de Vreeze (43) als Directeur Retail bij The Greenery bv. Alfred zal in deze functie invulling geven aan de retailstrategie in de kernmarkten Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Naast het verder realiseren van omzetgroei in de traditionele retailkanalen wordt Alfred verantwoordelijk voor de strategie voor de overige kanalen zoals out-of-home en online verkopen.

Alfred heeft een ruime internationale ervaring in food en retail en heeft onder andere gewerkt voor Udea BV (Ekoplaza) en Lidl. Hij heeft gedegen ervaring met het omvormen van een organisatie van inkoop- naar marktgericht, het verbeteren van formuleconcepten en de verkoop van food via webshops met afhaalpunten. Zijn ervaring sluit hiermee uitstekend aan bij de strategie van The Greenery. Zo kan hij de onderneming helpen haar focus op retail verder te versterken en de business activiteiten te verstevigen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.