Papstar neemt belang in Conpax

Onlangs heeft Papstar Holding AG, Wattens, Oostenrijk, een meerderheidsbelang genomen in de Conpax total packaging group. Conpax is actief in de productie van vouwkarton verpakkingen, de distributie van verpakkingen en disposables en in de distributie van en serviceverlening op verpakkingsmachines in de Benelux. De deelname opent voor beide bedrijven de mogelijkheid om de vergaande synergiemogelijkheden te benutten met het doel, om de diverse Europese markten beter te bedienen met een nog uitgebreider pakket van (met name ook A-merk-)producten en diensten.

Daartoe zullen de vestigingen van Conpax in Druten en Barendrecht en van Papstar in Dordrecht niet alleen intensief met elkaar, maar ook met de hele Europese organisatie van Papstar gaan samenwerken. Die samenwerking zal vooral gericht zijn op de verdere ontwikkeling van duurzame verpakkingen, disposables en machines, waarin beide bedrijven al sterk vertegenwoordigd zijn met onder andere Papstar 'Pure' en Conpax 'Premium Green'.

Hoewel de deelname substantiële kostenvoordelen met zich meebrengt, is zij primair gericht op het benutten van de aanzienlijke groeimogelijkheden voor de betrokken bedrijven en zijn gedwongen ontslagen daarom niet te verwachten.

Voor meer informatie:

Reijer Berendse
Managing director
Conpax
0487 5881333
06 51343282
reijer.berendse@conpax.com
www.conpax.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.