Tomtoy start crowdfunding voor sociaal online warenhuis

Na ruim twee weken na de start van de campagne staat de crowdfundingteller op Doorgaan op 20%. Het doel is om 75.000 euro op te halen. Tomtoy wil het grootste, leukste en meest sociale online warenhuis van het land worden. Dé plek waar alle duurzame, eerlijke en verantwoorde producten te vinden zijn. "Door in Tomtoy te investeren, wordt duurzaam winkelen heel makkelijk en tegelijkertijd ook sociaal", aldus Pablo Smolders, entrepreneur achter Tomtoy. De crowdfundingcampagne loopt van 1 mei tot en met 15 juli 2015.

Tomtoy staat voor tomorrow today: (de wereld van) morgen, vandaag! Op www.Tomtoy.nl vinden sociale en duurzame ondernemers en consumenten (de Tomtoy Community) een etalage vol goede producten en diensten. Ook lees je hier de verhalen achter de creaties, visie en drijfveren van iedere producent. Tomtoy wil duurzame, eerlijke en verantwoorde producten en diensten van andere webwinkels gaan aanbieden op Tomtoy.nl en via hun partners. "Door de krachten van producenten, webwinkels en consumenten met elkaar te bundelen, profiteert iedereen en maken wij de transitie naar een nieuwe, inclusieve en duurzame economie waar", aldus Pablo Smolders. Ondernemers en webwinkels krijgen meer slagkracht en nieuwe afzetkanalen terwijl het voor consumenten makkelijker wordt om duurzaam te shoppen in een sociale, interactieve omgeving. Bovendien wordt de Tomtoy Community beloond voor hun duurzame, eerlijke en verantwoorde keuzes. Binnenkort wordt namelijk iedere aankoop van een product of dienst op Tomtoy.nl beloond met Goodcoins van de Goodclub (www.goodclub.nl). Deze goodcoins kunnen vervolgens gebruikt worden voor de aankoop van andere goede producten of diensten.

Waarom meedoen?

Met hulp van de crowdfunders kan Tomtoy meer producten en diensten gaan aanbieden op www.Tomtoy.nl. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor consumenten om bewuste keuzes te maken én staat er een extra beloning tegenover. Er kan tot 15 juli geïnvesteerd worden in Tomtoy via crowdfunding platform www.doorgaan.nl. Elke investeerder ontvangt bij een inleg tot 500 euro een meerwaarde van maarliefst 150% van het bedrag dat er wordt ingelegd. Tomtoy beloont deze investeerders met 'HAPPYboxen', gevuld met mooie producten uit het assortiment van Tomtoy, Bcorp organisaties en de winkels van WAAR. Daarnaast geeft Tomtoy 50% van het geïnvesteerde bedrag terug in Goodcoins, te besteden in de online verzilvershop van de Goodclub. Vanaf een bedrag van 500 euro is het mogelijk om tegen een aantrekkelijk rendement leningen te verschaffen, vanaf 5000 euro kan men mede-eigenaar van Tomtoy worden.

Gedurende de gehele campagne worden er wekelijks bijzondere prijzen uitgereikt onder nieuwe investeerders, zoals een etentje bij jou thuis bereid door een chef-kok, een dag achter het stuur van een elektrische auto, een box vol verantwoorde lekkernijen en nog veel meer verrassingen. Volg de campagne op deze website of op Tomtoy's Twitter (@Tomtoy_nl) en Facebook. Hashtag #Ikkiesvoor.

Voor meer informatie: crowdfunding@tomtoy.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.