Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lazuur Food Community fietst weer mee met de Grenada Chocoladekaravaan

De Wageningse bio-speciaalzaak Lazuur Food Community is op 6 juni 2015 weer groots vertegenwoordigd bij de Grenada Chocoladekaravaan. Een team van klanten en medewerkers zal de Grenada chocolade per fiets vervoeren van Amsterdam naar Wageningen, waar naast Lazuur Food Community ook importeur el Sauco is gevestigd. Onderweg worden enkele andere winkels langs de route per fiets beleverd.

Deze chocolade is vanuit de Cariben met het Nederlandse zeilvrachtschip Tres Hombres naar Amsterdam verscheept. Fair transport.



Grenada Chocolade

Grenada chocolade is een unieke biologische tree-to-bar chocolade die kleinschalig gemaakt wordt op het Caribische eiland met behulp van zonne-energie. Het assortiment bestaat uit 4 Repen van 60 tot 100% cacao, een reep met knapperige versgebrande stukjes cacaoboon en een reep met Caribisch zeezout. Tevens heerlijke aromatische cacaopoeder.

De fietsers van de Chocoladekaravaan vertrekken daar op 6 juni om 10 uur naar winkels in het hele land. Kijk op www.chocoladekaravaan.nl. Het zeilvrachtschip Tres Hombres zal van 6 tot 9 juni te bezichtigen zijn bij de IJkantine op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord.



Geïnteresseerd in de wederverkoop van Grenada chocolade? Mail dan naar el Sauco: sales@elsauco.biz. Wilt u zelf per fiets chocolade naar klanten brengen? Mail dan naar fiets@chocoladeboot.nl.
Publicatiedatum: