Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-sojasauzen van onoff spices! nu ook verkrijgbaar bij Natudis

Twee maanden geleden introduceerde onoff spices! twee nieuwe biologische sojasauzen: een Thaise zoete sojasaus en een Thaise zoute sojasaus. Vanaf vandaag (18 mei) heeft groothandel Natudis ook deze producten in het assortiment opgenomen.

Zoals bij alle producten van onoff spices! bevatten ook deze nieuwe sojasauzen geen kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen. Zowel de zoete als de zoute sojasaus worden gemaakt van (niet-genetisch gemodificeerde) gefermenteerde sojabonen, rijst, rietsuiker, zout en water. Bij de zoete sojasaus wordt ook nog biologische rietsuikersiroop toegevoegd, waardoor de zo kenmerkende stroperige structuur en zoete smaak ontstaat. Omdat bij de bereiding rijst is gebruikt in plaats van tarwe, zijn ook deze sauzen glutenvrij. En net zoals bij alle producten van onoff spices! wordt ook in deze sauzen alleen ongeraffineerde, niet-gekristalliseerde, biologische rietsuiker verwerkt.



Ook voor vegetariƫrs en veganisten is de introductie van deze twee sauzen goed nieuws. In veel Aziatische recepten wordt namelijk vaak oestersaus of vissaus gebruikt om het gerecht verder op smaak te brengen. De zoete sojasaus is een prima vegetarische vervanger voor de oestersaus. De zoute sojasaus is heel geschikt als vervanger voor de vissaus.

Onno Stienen, oprichter en eigenaar van onoff spices! en chef Thaise keuken, presenteert met trots de twee nieuwe sojasauzen: "Met de introductie van deze twee nieuwe producten wordt ons assortiment steeds completer. De Thaise keuken heeft een aantal basissmaken. Deze zijn terug te vinden in onder meer onze chilisaus, ananas-azijn, vissaus en oestersaus, en nu ook in onze sojasauzen, die daarom absoluut thuishoren in het keukenkastje van iedere Thaise chef."

Naast de twee sojasauzen verkoopt groothandel Natudis ook Thaise kokosroom van onoff spices!, Thaise vissaus, Thaise oestersaus, twee Thaise soepen en vijf Thaise curry's.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over deze sojasauzen.
Publicatiedatum: