Bio-sojasauzen van onoff spices! nu ook verkrijgbaar bij Natudis
Zoals bij alle producten van onoff spices! bevatten ook deze nieuwe sojasauzen geen kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen. Zowel de zoete als de zoute sojasaus worden gemaakt van (niet-genetisch gemodificeerde) gefermenteerde sojabonen, rijst, rietsuiker, zout en water. Bij de zoete sojasaus wordt ook nog biologische rietsuikersiroop toegevoegd, waardoor de zo kenmerkende stroperige structuur en zoete smaak ontstaat. Omdat bij de bereiding rijst is gebruikt in plaats van tarwe, zijn ook deze sauzen glutenvrij. En net zoals bij alle producten van onoff spices! wordt ook in deze sauzen alleen ongeraffineerde, niet-gekristalliseerde, biologische rietsuiker verwerkt.
Ook voor vegetariërs en veganisten is de introductie van deze twee sauzen goed nieuws. In veel Aziatische recepten wordt namelijk vaak oestersaus of vissaus gebruikt om het gerecht verder op smaak te brengen. De zoete sojasaus is een prima vegetarische vervanger voor de oestersaus. De zoute sojasaus is heel geschikt als vervanger voor de vissaus.
Onno Stienen, oprichter en eigenaar van onoff spices! en chef Thaise keuken, presenteert met trots de twee nieuwe sojasauzen: "Met de introductie van deze twee nieuwe producten wordt ons assortiment steeds completer. De Thaise keuken heeft een aantal basissmaken. Deze zijn terug te vinden in onder meer onze chilisaus, ananas-azijn, vissaus en oestersaus, en nu ook in onze sojasauzen, die daarom absoluut thuishoren in het keukenkastje van iedere Thaise chef."
Naast de twee sojasauzen verkoopt groothandel Natudis ook Thaise kokosroom van onoff spices!, Thaise vissaus, Thaise oestersaus, twee Thaise soepen en vijf Thaise curry's.
Klik hier voor meer achtergrondinformatie over deze sojasauzen.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-05 Nieuw: chips gemaakt van met biologisch zeewier bemeste zilte aardappels
- 2023-05-30 Waitrose lanceert eerste eigen merk Fairtrade biologische kokosolie in het Verenigd Koninkrijk
- 2023-05-26 Amandelpasta en gemengde notenpasta in grote 'jubileumpotten'
- 2023-05-24 Brits chocolademerk maakt comeback op de Europese markt
- 2023-05-19 Biologische teelt in crisis, maar consumptie richt zich wel op milieuvriendelijke alternatieven
- 2023-05-09 Demeter-honing maakt rentree op Nederlandse markt
- 2023-05-09 EU en Tradin Organic stimuleren regeneratieve biologische cacaoproductie in Sierra Leone
- 2023-05-04 Nieuwe biologische soepen in wereldse smaken
- 2023-04-20 Zeilschip de Tres Hombres levert 12 ton biologische Trinitario cacaobonen af in Amsterdam
- 2023-04-13 Alnatura nieuw in de Nederlandse winkelschappen
- 2023-04-05 Paastrends: Halve eitjes en paaseitabletten
- 2023-03-31 Nieuw: hagelslag voor in het zelftapsysteem
- 2023-03-29 Fairtrade bio-chocolademerk in nieuw jasje en nu ook Praliné blocs
- 2023-03-24 "Ik kijk nu volledig anders tegen een zak sesamzaad aan"
- 2023-03-23 "Het verhaal van onze familie is verweven met deze pastafabriek"
- 2023-03-22 Nieuwe Less Sugar chocoladepasta's nu verkrijgbaar
- 2023-03-20 "Eigenlijk draait meesterschap om passie en liefde voor het product en hoe dat tot stand komt"
- 2023-03-16 "De nieuwe bananenbroodmixen passen heel goed bij de doelgroep"
- 2023-03-15 Nieuwe linzenmiso en Mikawa mirin
- 2023-03-09 "We gaan nog opvallender vermelden dat we geen suiker- en zoetstoffen toevoegen"