Introductiemiddag met kookexperience op 31 mei

Examens De Groene Kookacademie: iedereen geslaagd

De Groene Kookacademie heeft onlangs de examens afgenomen voor de opleiding De Natuurkeuken. Marion Pluimes doet verslag: "De koks hadden zich goed voorbereid en dat was ook te zien aan de gerechten. Er werd gewerkt met de eerste asperges en er waren heerlijke gerechten van volle granen die tóch elegant waren. Voor ons docenten is er de 'zware' taak om alles te proeven en van feedback te voorzien. Dat liep gesmeerd, er was veel erg lekker en om feedback zitten we niet verlegen. Iedereen is geslaagd! Al met al een leuke dag en trotse studenten en docenten. We wensen deze koks veel kookplezier."


Links is één van de examenkandidaten geconcentreerd aan het werk. Rechtboven een aardbei-avocadosalade. Rechtsonder ronde opbouw salade.

Mocht je ook zin hebben in deze leuke opleiding? De eerstvolgende start op 9 september 2015. Om een indruk te geven van een kookdag organisereert De Groene Kookacademie een introductiemiddag. Op 31 mei 13:00-17:00 uur is deze kookexperience waarbij uitleg gegeven zal worden over de Groene kookacademie, de opleiding De Natuurkeuken én men gaat samen koken.Overleg tussen de examinatoren.


Marion Pluimes vertelt hier dat alle studenten geslaagd zijn.

Opgeven kan via info@groenekookacademie.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.