Nieuw: Pur Natur gezouten karneboter fleur de sel

Ongeveer één jaar na de lancering van de verse ongezouten trommelkarneboter, verrast Pur Natur graag opnieuw met een nieuwe variant: Pur Natur gezouten karneboter fleur de sel. Fleur de sel is een speciaal soort zeezout met een fijne kristalstructuur. Naast zijn typische structuur geeft fleur de sel ook een uiterst zachte en zilte smaak aan de karneboter. Geliefd bij de gourmands, gesmaakt door iedereen.De volle smaak van de smeuïge, biologische boter is te danken aan de traditionele werkwijze die gehanteerd wordt. De boter wordt na de rijping van de room dagelijks vers gekarnd in authentieke trommelkarnen. Zo is de boter steeds goed smeerbaar. Je kunt het verschil ruiken en proeven. De productiemethode van de Pur Natur karneboter is dan ook uniek in de Benelux.

De zachte en gezouten karneboter is verkrijgbaar in een handige verpakking van 200 gram en is te herkennen aan het eenvoudige en stijlvolle Pur Natur-design.

Voor meer informatie: www.purnatur.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.