Het eerste mobiele restaurant ter wereld

Als je dacht dat je ondertussen alles al gezien had op vlak van culinaire beleving, dat heb je het mis. Stefan Kerkhofs en David Ghysels, de bedenkers van 'Dinner in the Sky', bundelden opnieuw hun krachten en lanceren 'Dinner on the Road', hun allernieuwste paradepaardje.

Futuristisch restaurant op wielen

'Dinner on the Road' is een uniek concept waarbij gebruik gemaakt wordt van een futuristisch voertuig dat volledig is ingericht als een echt restaurant. Een professionele keuken presenteert smakelijke gerechten terwijl gasten van de ene locatie naar de andere rijden. De ongeziene serveersystemen dragen bij aan de luxe ervaring. De keuze van de bestemming is volledig aan de klant. Ook het decor kan worden aangepast naar believen. Het digitale spectrum maakt het mogelijk dat je plots vertoeft middenin de Toscaanse wijngaarden, nippend van een glaasje Chianti, of je je op Route 66 waant met een Tbone steak op je bord en een biertje in de hand.'Dinner on the Road' is niet alleen interessant als bijzondere familie of vriendenuitstap maar is ook perfect geschikt voor bedrijven. Fileleed wordt zo gerelativeerd aangezien deze tijd nuttig kan ingevuld worden met een vergadering, creatieve brainstorm of productlancering bijgestaan door een hapje en een drankje. Een maximum van 16 genodigden kan plaatsnemen aan de indrukwekkende tafel.

Luigi Colani: meester in design

Het ontwerp is geïnspireerd door Luigi Colani en geproduceerd door MarciMobile. Een futuristisch design met strakke lijnen en een slimme kleurkeuze is het resultaat. Het ontwerp is echter niet enkel mooi om naar te kijken maar de aerodynamica zorgt er ook voor dat de truck 25% minder brandstof verbruikt in vergelijking met gelijkaardige trucks. De doelstelling tegen 2020 is het creëren van een truck die volledig elektrisch rijdt.

Een succesformule

David en Stefan werkten reeds eerder samen. Het zijn zij die negen jaar geleden op de proppen kwamen met 'Dinner in the Sky'. Dat project werd tweemaal uitgeroepen tot één van de 10 meest ongelooflijke restaurants ter wereld (Forbes) en is ondertussen actief in maar liefst 50 landen. Onlangs nog werden Singapore en Maleisië toegevoegd aan dit lijstje. Ook 'Dinner on the Road' zal dus niet enkel terug te vinden zijn op de Belgische markt.

De lancering van 'Dinner on the Road' brengt uiteraard werkgelegenheid met zich mee. Bovendien ligt de focus niet enkel op het verhuren van de truck maar deze wordt ook op de markt gebracht voor verkoop. Italië en Saoedi Arabië toonden al interesse. 'Dinner on the Road' is terug te vinden op Europese wegen vanaf oktober 2015. Preregistreren kan vanaf nu op www.dinnerontheroad.be (.com vanaf 7 mei). Snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.