Puur! uit eten bezoekt vernieuwde restaurant de Veldkeuken
Gisteren was ik op bezoek bij René van der Veer en Juliëtte Borggreve, trotse eigenaren van Puur! restaurant de Veldkeuken in Bunnik. Deze week is hun vernieuwde restaurant geopend, op een prachtige locatie op landgoed Amelisweerd. Slechts op een kwartiertje fietsafstand van het centrum van Utrecht.
René van der Veer en Juliëtte Borggreve.
De Veldkeuken is 100% biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn de koffie en thee fairtrade en worden er streekproducten gebruikt. Ook al worden er wel gerechten met vlees en vis geserveerd, de nadruk ligt op vegetarische gerechten: groente in de hoofdrol!
Al het brood en het gebak wordt door René en zijn team in de eigen bakkerij gemaakt. 100% biologisch én vooral heel lekker, misschien wel het lekkerste brood van Nederland!
Een deel van het broodassortiment van de Veldkeuken.
Het zusje van de Veldkeuken, de locatie Veldkeuken Werk aan het Spoel in Culemborg, werd uitgeroepen tot 'Puurste Restaurant van Nederland 2013'.
Salade met wat brood.
Ook gebak.
Voor meer informatie: www.puuruiteten.nl en www.veldkeuken.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA