Puur! uit eten bezoekt vernieuwde restaurant de Veldkeuken
Gisteren was ik op bezoek bij René van der Veer en Juliëtte Borggreve, trotse eigenaren van Puur! restaurant de Veldkeuken in Bunnik. Deze week is hun vernieuwde restaurant geopend, op een prachtige locatie op landgoed Amelisweerd. Slechts op een kwartiertje fietsafstand van het centrum van Utrecht.
René van der Veer en Juliëtte Borggreve.
De Veldkeuken is 100% biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn de koffie en thee fairtrade en worden er streekproducten gebruikt. Ook al worden er wel gerechten met vlees en vis geserveerd, de nadruk ligt op vegetarische gerechten: groente in de hoofdrol!
Al het brood en het gebak wordt door René en zijn team in de eigen bakkerij gemaakt. 100% biologisch én vooral heel lekker, misschien wel het lekkerste brood van Nederland!
Een deel van het broodassortiment van de Veldkeuken.
Het zusje van de Veldkeuken, de locatie Veldkeuken Werk aan het Spoel in Culemborg, werd uitgeroepen tot 'Puurste Restaurant van Nederland 2013'.
Salade met wat brood.
Ook gebak.
Voor meer informatie: www.puuruiteten.nl en www.veldkeuken.nl