Jeanette van Mullem van 'Puur! uit eten' heeft donderdag 7 mei een bezoek gebracht aan het vernieuwde restaurant de Veldkeuken in Bunnik. Hiervan doet ze als volgt verslag op de website www.puuruiteten.nl:
Gisteren was ik op bezoek bij René van der Veer en Juliëtte Borggreve, trotse eigenaren van Puur! restaurant de Veldkeuken in Bunnik. Deze week is hun vernieuwde restaurant geopend, op een prachtige locatie op landgoed Amelisweerd. Slechts op een kwartiertje fietsafstand van het centrum van Utrecht.
René van der Veer en Juliëtte Borggreve.
De Veldkeuken is 100% biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn de koffie en thee fairtrade en worden er streekproducten gebruikt. Ook al worden er wel gerechten met vlees en vis geserveerd, de nadruk ligt op vegetarische gerechten: groente in de hoofdrol!
Al het brood en het gebak wordt door René en zijn team in de eigen bakkerij gemaakt. 100% biologisch én vooral heel lekker, misschien wel het lekkerste brood van Nederland!
Een deel van het broodassortiment van de Veldkeuken.
Het zusje van de Veldkeuken, de locatie Veldkeuken Werk aan het Spoel in Culemborg, werd uitgeroepen tot 'Puurste Restaurant van Nederland 2013'.
Salade met wat brood.
Ook gebak.
Voor meer informatie: www.puuruiteten.nl en www.veldkeuken.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis