Samenwerking Bickery Food Group B.V. en BOS ice tea

Vanaf april heeft Bickery Food Group B.V. de verkoop en distributie van de producten van BOS volledig overgenomen. Bickery Food Group B.V. zal haar uitgebreide distributienetwerk inzetten om de verkrijgbaarheid van BOS ice tea uit te breiden en meer consumenten van BOS producten te laten genieten.BOS is een reeks biologische rooibos ijsthee uit Zuid-Afrika. Deze verfrissende ijsthee wordt gemengd met natuurlijke fruit- en specerijsmaken en is verkrijgbaar in de smaken: perzik, citroen, appel, bessen en limoen & gember. De ijsthee's van BOS bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en cafeïne en zijn verkrijgbaar in 0,2 liter blik en 1 liter tetra verpakking.De rooibos van BOS wordt geteeld op een biologische rooibosboerderij in Cederberg, Zuid-Afrika. Daar wordt de rooibos ethisch, natuurlijk en op een ecologisch duurzame en maatschappelijk bewuste manier geproduceerd. Ook wordt er voor elk 2.000ste blikje dat verkocht is, door BOS een boom geplant en verzorgd.

Met deze samenwerking speelt Bickery Food Group B.V. in op de steeds groter wordende vraag naar biologische en ecologische producten. Naast het assortiment van BOS biedt Bickery Food Group B.V. ook andere biologische producten aan zoals: De Olmenhorst producten, Scheckter's energy drink, twee varianten Swiss Fairtrade chocolade en twee varianten Meica Bio worstjes.

Voor meer informatie: www.bickery.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.