
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Samenwerking Bickery Food Group B.V. en BOS ice tea
BOS is een reeks biologische rooibos ijsthee uit Zuid-Afrika. Deze verfrissende ijsthee wordt gemengd met natuurlijke fruit- en specerijsmaken en is verkrijgbaar in de smaken: perzik, citroen, appel, bessen en limoen & gember. De ijsthee's van BOS bevatten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en cafeïne en zijn verkrijgbaar in 0,2 liter blik en 1 liter tetra verpakking.
De rooibos van BOS wordt geteeld op een biologische rooibosboerderij in Cederberg, Zuid-Afrika. Daar wordt de rooibos ethisch, natuurlijk en op een ecologisch duurzame en maatschappelijk bewuste manier geproduceerd. Ook wordt er voor elk 2.000ste blikje dat verkocht is, door BOS een boom geplant en verzorgd.
Met deze samenwerking speelt Bickery Food Group B.V. in op de steeds groter wordende vraag naar biologische en ecologische producten. Naast het assortiment van BOS biedt Bickery Food Group B.V. ook andere biologische producten aan zoals: De Olmenhorst producten, Scheckter's energy drink, twee varianten Swiss Fairtrade chocolade en twee varianten Meica Bio worstjes.
Voor meer informatie: www.bickery.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-30 Budels Malt 0.0% Bio uitgeroepen tot het beste Alcoholvrij bier van Nederland
- 2023-05-23 Frisdrank krijgt meer diepgang met echte ingrediënten
- 2023-05-17 Voelkel doorbreekt omzetgrens van 100 miljoen
- 2023-05-12 Limited edition Zomerdrank nu verkrijgbaar
- 2023-05-04 "Als het aan de eigenaars ligt, hebben we morgen al een volledig biologisch wijnassortiment"
- 2023-05-04 Gulpener valt 19 keer in de smaakprijzen
- 2023-04-19 Stop je wijnfles in de grond
- 2023-04-18 Belgische natuurlijke bio-frisdrank klaar voor verdere Europese uitrol
- 2023-04-06 "De hele voorraad is inmiddels verkocht"
- 2023-03-31 Nieuw sap combineert gember en kurkuma met goji
- 2023-03-27 "De 'botanicals' en beperkte zoetheid geven onze drankjes een meer volwassen beleving"
- 2023-03-24 Recordopbrengst Nederlandse wijndruiven in 2022
- 2023-03-21 Waterkefir KULT nu ook in Nederland
- 2023-03-20 Oeroude fruitsoorten verwerkt in nieuw multi-toepasbaar drankje
- 2023-03-10 Fermentatie bleek de sleutel voor pure low-alcohol wijn
- 2023-03-10 'Kauwmachine' zorgt voor meer voedingsstoffen in slow juices
- 2023-03-09 Clearspring introduceert cafeïnevrije biologische Japanse Kuwa Matcha
- 2023-03-07 Koning Charles krijgt tijdens eerste staatsbezoek rondleiding door Franse bio-wijngaard
- 2023-03-02 "Aan de basis stond de geit die de wijngaarden graag bezoekt om de druiven te proeven"
- 2023-03-02 Nieuwe ready-to-drink Sparkling Ging'r en Sparkling Soda's