Inspireer een ander, deel je moestuin

Het aantal moestuin(tjes) in Nederland neemt steeds verder toe. Een geweldige ontwikkeling die De Bolster graag ondersteunt. Terug naar de oorsprong en ervaren hoe groente en fruit groeit, waar het vandaan komt en hoe mooi de natuur haar 'werk' doet. Om deze trends te stimuleren heeft De Bolster een fotogalerij open gesteld voor iedereen die een foto van zijn of haar moes- of bloementuin wil delen.

Erkenning

"Als je met liefde en passie in je tuin werkt, is het natuurlijk ook mooi als je erkenning hiervoor krijg", aldus Frank Vosselman, directeur en eigenaar De Bolster. "Door een foto te maken en deze te plaatsen krijg je reactie van je omgeving, maar je kunt niet elke keer je vrienden en familie enthousiasmeren met jouw tuin. En daarom hebben wij een fotogalerij op onze Facebook geopend waar iedereen die dat wil zijn tuinfoto's kan plaatsen."Hier kan men (nieuwe) tuinvrienden ontmoeten en mensen die net zo gepassioneerd zijn voor tuinieren. "Zo ziet men op de foto's hoe ver de verschillende gewassen bij collega-tuinders zijn, maar ook hoe andere mensen tuinbakken maken, hoe tuinkassen er uit zien en nog veel meer ingenieuze tuinideeën."

Volop inspiratie

Tuinieren is wat De Bolster betreft geen wedstrijd. Daarom zijn er geen prijzen verbonden aan het plaatsen van foto's. Door foto's te plaatsen kunnen deelnemers anderen inspireren. Door zelf in de fotogalerij te gaan bladeren kun men juist geïnspireerd worden door anderen. Daar is het allemaal om te doen.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.