Vlaanderen: Nieuw departement Landbouw en visserij

Vanaf vrijdag 8 mei is het hervormde Departement Landbouw en Visserij in Vlaanderen klaar. Het Agentschap Landbouw en Visserij verdwijnt en wordt geïntegreerd in de nieuwe, eengemaakte structuur.

De fusie van het Agentschap voor Landbouw en Visserij, het voormalige Departement Landbouw en Visserij is in de eerste plaats een interne reorganisatie. Concreet betekent het je alleen nog informatie uit naam van het departement zal ontvangen. De naam Agentschap voor Landbouw en Visserij verdwijnt dus volledig. Ook de oude afdelingsnamen verdwijnen.

In de nieuwe structuur valt bio onder de verantwoordelijkheid van de afdeling 'Voorlichting, Doelgroepenbeleid en Kwaliteit Plant'. Afdelingshoofd is Johan Verstrynge.

Voor de rest zal je als boer weinig merken van deze interne verschuivingen. Contactpersonen en contactinformatie blijft hetzelfde.

Bron: Departement Landbouw en Visserij via BioForumPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.