Biologische boeren en tuinders:

Aanmelden voor Lekker naar de Boer kan nog!

Het Lekker naar de Boer weekend komt snel dichterbij. Op zaterdag 20 en zondag 21 juni staan biologische voeding en landbouw weer volop in de belangstelling. Initiatiefnemer Bionext hoopt op een mooi weekend met waardevolle ontmoetingen, inspiratievolle activiteiten en veel enthousiaste bezoekers.

Biologische boeren en tuinders die willen meedoen kunnen zich nog steeds aanmelden. Lekker naar de Boer is een prima moment om te laten zien wat biologisch boeren betekent en om bijvoorbeeld uw boerderijwinkel bekend te maken bij mensen in de buurt. Ook voor boeren en tuinders die net zijn omgeschakeld naar biologisch, is dit 'open erf' weekend een mooie gelegenheid om uw bedrijf te presenteren.

Aanmelden is gratis en kan via de website www.lekkernaardeboer.nl. Voor gratis promotiemateriaal van de organisatie geldt: op=op. Late aanmelders kunnen sowieso zelf materialen van de website downloaden en uitprinten voor bezoekers. Bijvoorbeeld een van de 25 fietsroutes van de stad naar de boer in de buurt. Of het informatie- en werkblad voor kinderen van 8 tot 12 jaar dat speciaal is ontwikkeld voor het Jaar van de Bodem.

Agenda voor biologische boerderijen

De website www.lekkernaardeboer.nl blijft het hele jaar zichtbaar. Als u activiteiten organiseert buiten het Lekker naar de Boer weekend om, dan kunt u zelf deze plaatsen in de Agenda. Zie de uitleg op deze pagina. Zo kunt u uw eigen, lokale activiteiten bekendheid geven. In de maand mei zijn er bijvoorbeeld al veel activiteiten en in juni nog veel meer. 't Boeren Blog op de site is een leuke manier om de consument te 'verleiden' om vaker biologisch te kopen.

Lekker naar de Boer wordt georganiseerd door Bionext, ketenorganisatie voor duurzame, biologische landbouw en voeding. Neem voor vragen contact op met Paula Nijman via lekkernaardeboer@bionext.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.