Blader eens door het digitale jaarverslag 2014 van Bionext

Biologisch is het snelst groeiende segment in de voedingsbranche. Bionext draagt daar stevig aan bij, samen met de aangesloten verenigingen Biohuis (boeren en tuinders), VBP (producenten en handel) en de Biowinkelvereniging (winkeliers). "Met opvallende publieksacties, zoals 'Biologisch lekker natuurlijk' en 'Hart voor biodiversiteit, geen octrooi op leven' bereiken we een breed publiek", vertelt Bavo van den Idsert, directeur van Bionext.
 
Als u een beeld wilt krijgen van de recente activiteiten van Bionext, blader dan eens door dit digitale jaarverslag heen."Voor 2015 zijn de verwachtingen hoog gespannen. Bionext gaat uit van een nieuwe groeispurt voor biologisch, bijvoorbeeld door de assortimentsuitbreiding bij reguliere supermarkten. Samen met EKO, de aangesloten verenigingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven werken we door aan verdere verduurzaming van de sector. Uw inbreng en betrokkenheid blijft hierbij zeer waardevol."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.