"Willen de chocoladeliefhebbers aan het denken zetten"

'Mother Earth'-kaartjes bij Lovechock Rocks

Tholen - Lovechock heeft rondom de moederdag weer een verrassing voor haar klanten. "We hebben kleurrijke 'Mother Earth'-kaartjes ontworpen, die zijn terug te vinden in de doosjes van de Lovechock Rocks. Hier staan spreuken en een leuke opdracht op, rondom de thema's groei, dankbaarheid en geluk. Zo is er een opdracht dat de moeder drie dingen op moet schrijven waar zij dankbaar voor is of dat haar gevraagd wordt om iets positiefs over zichzelf te zeggen in de winkel. De bedoeling is om de chocoladeliefhebbers op een positieve manier aan het denken te zetten", vertelt Nina Conrady.
 

Nina toont de 'Mother Earth'-kaartjes bij 'Laura's happiness kitchen' in Amsterdam. Daar worden de producten van Lovechock ontwikkeld.

De Rocks zijn een combinatie van fruit, noten en superfoods, omhuld door raw chocolade. De Rocks zijn verpakt in vrolijke doosjes, waardoor het eenvoudig is om ze uit te delen. De drie varianten, Mulberry/Hempseed, Almond/Cinnamon en Raisin/Coconut, werden vorig jaar tijdens de BIOFACH gepresenteerd en won toen meteen een Best New Product Award. "De Rocks zijn erg goed ontvangen. Men ziet de Rocks niet alleen als een traktatie voor zichzelf, maar ook als leuk cadeau idee. Onze consumentenadviesprijs is vanaf 1 juni blijvend in prijs verlaagd naar 3,99 euro."
 
Voor meer informatie:

Nina Conrady
Lovechock
Asterweg 20-B2
1031 HN Amsterdam
020 7609100
info@lovechock.com
www.lovechock.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.