Kwaliteitsmanager Erwin Blokzijl 10 jaar in dienst bij OTC

Op 1 mei 2015 is het precies 10 jaar geleden dat Erwin Blokzijl in dienst kwam bij OTC-Holland. Gisteren (30 april) is hij door zijn collega's in het zonnetje gezet, maar vandaag is de officiële dag. Erwin is de tweede medewerker die deze mijlpaal binnen OTC bereikt.

Een jaar na de oprichting van OTC-Holland in april 2004, trad Erwin in dienst bij OTC-Holland als Kwaliteitsmedewerker. In 10 jaar tijd heeft Erwin zich opgewerkt tot Kwaliteitsmanager en is hij eindverantwoordelijk voor de afdelingen Quality Assurance (QA) en Quality Control (QC). Zijn ruime ervaring en brede vakkennis op het gebied van kwaliteit, certificeringen, teelt en producten maakt van Erwin een onmisbare collega. Voor zowel klanten als collega's is Erwin een belangrijke steunpilaar in de wereld van kwaliteit en borging. "We hebben Erwin in al die jaren leren kennen als een gedreven vakman met hart voor de zaak en we hopen nog vele jaren met hem samen te mogen werken", aldus de directie van OTC.

Felicitaties

Directie en medewerkers van OTC-Holland en OTC-USA feliciteren Erwin met zijn 10-jarig dienstverband en bedanken hem langs deze weg voor zijn bijdrage aan het succes van OTC. Wilt u hem ook feliciteren? Dan kunt u een mail sturen naar erwin@otcholland.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.