In het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort is vanaf deze week een bijzonder lekker product verkrijgbaar: yoghurts van Yoghurt Barn. Yoghurt Barn is bekend van de 'loei lekkere' yoghurtvariaties: 100% biologisch en direct van de boer.
"Net als koffie is yoghurt een typisch Nederlands product dat traditioneel thuis wordt genuttigd. Iedereen eet yoghurt, het is heerlijk fris en super gezond. Yoghurt Barn laat mensen van yoghurt genieten, maar dan buitenshuis", vertelt Wouter Staal, oprichter en eigenaar van Yoghurt Barn.
"Yoghurt Barn werkt enkel met puur biologische zuivel, direct van de boer. Onze partners zijn geselecteerd op hun 'loei lekkere' producten, veelal ook biologisch en het fruit is altijd vers. Maar ook bijvoorbeeld de To-Go bekers zijn 100% bio afbreekbaar." Restaurantmanager Cynthia Ringeling: "De filosofie van Yoghurt Barn past naadloos in de visie van het ziekenhuisrestaurant. Meander Marché wil een eigentijds ziekenhuisrestaurant zijn met oog voor gezond en duurzaam eten. Een plek waar mensen kunnen ontmoeten, ontspannen en opladen. Juist in het ziekenhuis is het belangrijk om zo'n plek te hebben. Yoghurt is een gezond tussendoortje dat op elk moment van de dag lekker is."
Net zoals in de Utrechtse, Amsterdamse en binnenkort ook Haarlemse vestiging van Yoghurt Barn, wordt de yoghurt in Meander tailormade gemaakt. "Mensen kunnen naar eigen wens kiezen uit magere hangop of sojayoghurt. Daarna bepaal je zelf welk fruit en welke topping je over de yoghurt wilt", aldus Cynthia. Er zijn drie yoghurtspecials verkrijgbaar in Meander: Crazy Cookie, Merry Berry en Choco Caramba. De yoghurts zijn in een To-Go beker verkrijgbaar.
Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl
Abonneren
Vacatures
Yoghurtvariaties van Yoghurt Barn in restaurant Meander Medisch Centrum
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'