Eerste verpakkingsvrije winkel Opgeweckt Noord opent haar deuren

De eerste verpakkingsvrije winkel van Nederland zal vandaag, op 30 april, haar deuren openen. Dit zal groots gevierd worden met alle investeerders van de winkel, die er voor gezorgd hebben dat de crowdfundingsdoelen binnen 9 dagen met 200% behaald werden, en de mensen die op een andere manier een bijdrage geleverd hebben aan Opgeweckt Noord.
 
Op 1 en 2 mei zal de winkel geopend zijn voor deze zelfde doelgroep. Vanaf 4 mei is de winkel gelegen op de Astraat 16 in Groningen, geopend voor het grote publiek. Mensen kunnen vanaf dat moment echt verpakkingsvrij, regionaal en biologisch winkelen in één winkel. Daarnaast kan je bij Opgeweckt Noord ook ontbijten, lunchen en (net)werken.
 
"De winkel is bijna klaar voor de grote opening, de puntjes worden op dit moment op de ï gezet", vertelt Tonny Straatman, eigenaar van Opgeweckt Noord trots. Nu kunnen Dorothea Piek en Tonny Straatman beginnen met het realiseren van hun doelen: het afvalprobleem aanpakken, de lokale economie stimuleren en lekkere, biologische producten aanbieden. "Door er voor te zorgen dat al onze producten biologisch en verpakkingsvrij zijn houden we maximaal rekening met het welzijn van mens, dier en aarde", aldus Dorothea Piek.

Voor meer informatie: www.opgewecktnoord.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.