Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Actie bij De Brandnetel: 'Geen korting voor Nepal'

Natuurvoedingswinkel De Brandnetel in Leiden (Vrouwensteeg 5) komt in actie voor Nepal. Normaliter krijgen de klanten op maandag van 11:00 tot 18:00 uur 10 procent korting op alle boodschappen, bij besteding van minimaal 20 euro. Deze actie is geannuleerd en in plaats daarvan zal aanstaande maandag 10 procent van de omzet aan een hulpverleningsgroep in Nepal gedoneerd worden. In de nieuwsbrief van de natuurvoedingswinkel staat de volgende uitleg:

"Een enorme ramp heeft Nepal getroffen. Twee van ons, Martin en Jos, hebben in het verleden in Nepal gewerkt op een school/dokterspost in het bergdorpje Sundarijal en het plaatsje Shyauli Bazar, en hebben nog regelmatig contact met de mensen daar. We zijn geschrokken van de berichten die ons momenteel via deze mensen bereiken. Veel hulp is hard nodig. We hebben daarom besloten om komende maandag onze vaste maandagactie, 10% korting op alle boodschappen, te annuleren. In plaats daarvan doneren we deze dag 10% van de omzet aan een ons bekende hulpverleningsgroep in Nepal, die sinds gisteren (27 april) op zoek is naar overlevenden van de ramp. Het gaat dan om www.sardogsnepal.asia van Karna Dura, een vriend van Martin en Jos. Als Brandnetel doen we de helft van de opbrengst er nog eens boven op. Omdat er haast geboden is, hebben we vandaag alvast een voorschot overgemaakt. Daarnaast staat er vanaf vandaag een donatiepot in de winkel."



Voor meer informatie:

De Brandnetel
Vrouwensteeg 5
2312 DX Leiden
071 5127138
brandnetel@brandnetelbio.nl
www.brandnetelbio.nl
Publicatiedatum: