'Have a NICE day!'

NICE-ijsseizoen geopend

Tholen - NICE heeft afgelopen vrijdag het ijsseizoen officieel geopend. "Met de eerste mooie dagen van dit jaar is de tijd voor ijsjes weer aangebroken. Dit is iets wat we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Daarom besloten we op vrijdag 24 april het NICE-seizoen officieel te openen, met een actie met gratis fruitijsjes", vertelt Mijke Hams van NICE. NICE maakt ijsjes van puur biologisch fruit en sap, zonder concentraten.

Op verschillende locaties waar NICE fruitijsjes worden verkocht, konden bezoekers de kassamedewerker begroeten met 'Have a NICE day!'. Deze begroeting leverde een NICE knijpijsje en een NICE ansichtkaart op. "Bij Timboektoe in Wijk aan Zee, Picknickers in Terherne, Bilder & de Clerq in Amsterdam, Uit Je Eigen Stad in Rotterdam en bij de beide locaties van Tankstation Scheiwijk stonden de kassamedewerkers klaar met ijsjes. We hebben erg leuke reacties gekregen vanuit de verkooppunten en enthousiaste bezoekers."Op de foto rechtsboven zijn de knijpijsjes van NICE te zien. "Deze hebben we sinds vorig jaar in het assortiment. De knijpijsjes zijn speciaal bedoeld voor kinderen, aangezien het een handzaam ijsje is waarmee ze niet knoeien." De knijpijsjes in de smaken Puur Aardbei en Peer + Sinaasappel zijn los verkrijgbaar en voor de retail in een doos met 4 stuks. Voor de winkels is er ook een extra smaak beschikbaar: Framboos + Hibiscus.

Voor meer informatie:

Mijke Hams
NICE Fruitijsjes
Weesperzijke 80L
1091 EJ Amsterdam
020 6708479
Mijke@nicefruitijsjes.nl
www.nicefruitijsjes.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.