Bewoners kattencafé Kopjes krijgen bio-voeding

Tholen - Kopjes, het eerste kattencafé van Nederland, opende woensdag 22 april haar deuren. In Kopjes wonen acht katten, die met liefde geselecteerd zijn door twee asielen in Amsterdam. De katten krijgen biologische voeding van Yarrah. "Ik vond reguliere voeding niet bij het concept passen, toen Yarrah mij benaderde was ik daarom snel overtuigd. Biologische voeding voor de katten is eigenlijk heel logisch", zo geeft initiatiefneemster Lenny Popelier aan. Ook de bezoekers kunnen bij Kopjes overigens genieten van biologische producten, waaronder limonade, broodjes en brownies.Klanten betalen bij Kopjes 3 euro entree en kunnen dan twee uur lang knuffelen en spelen met de katten. Lenny kwam tijdens een bezoek aan een kattencafé in Tokio op het idee. "Ik werd daar heel nieuwsgierig van en vroeg me af of zoiets ook in Nederland zou kunnen. Na een succesvolle crowdfundingsactie is dit nu dus gelukt." Er is plek voor 20 personen bij Kopjes, bezoeken gaan daarom voorlopig per reservering.

Lenny vertelt dat de katten ongeveer drie weken geleden over zijn gestapt op hun biologische dieet. "Ze krijgen dit voer sinds ze hier wonen, in totaal zo'n drie weken dus. De bakjes worden voor en na de openingstijden gevuld, op gezette tijden. Ze reageren heel goed op de nieuwe voeding. Voor sommige katten was het duidelijk even wennen, maar ze smullen er nu allemaal van."In januari heeft Lenny de volgende uitleg op de facebookpagina van Kopjes gezet: 'De Kattencafé Kopjes kitties krijgen straks natuurlijk het allerbeste. Daarom gaan wij een samenwerking aan met Yarrah Nederland. Yarrah gaat de Kopjes katten voorzien van biologische voeding met de beste natuurlijke ingrediënten. Mega pawsome dus!'

Voor meer informatie:

Lenny Popelier
Kattencafé Kopjes
Marco Polostraat 211
1057 WK Amsterdam
info@kattencafekopjes.nl
www.kattencafekopjes.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.