"Waardering voor niet alledaagse groenten en speciale recepten"

Naturel Bioshop afhaalpunt 'Bio op je bord'

Tholen - Naturel Bioshop in Leerdam werkt sinds begin april samen met 'Bio op je bord'. "De winkel fungeert als afhaalpunt van de pakketten. Ook kunnen de klanten in de winkel pakketten bestellen", vertelt Angélique Teunissen. 'Bio op je bord' bezorgt wekelijks biologische groente- en fruitpakketten gratis aan huis bij haar klanten. Abonnees uit Leerdam en omgeving kunnen er nu dus ook voor kiezen om de pakketten in de winkel aan de Hoogstraat af te halen. "Ik merk dat de meeste abonnees het prettig vinden dat ze de pakketten hier meteen aan kunnen vullen met andere producten uit de winkel."Ze vertelt dat er veel interesse is in de service. "Ik zie het aantal abonnees iedere week groeien. Een bestelservice als dit is niet heel nieuw meer, maar er is veel waardering voor het feit dat de producten bij 'Bio op je bord' allemaal biologisch zijn. Daar komt bij dat de producten heel vers zijn. De initiatiefnemers van 'Bio op je bord' halen de groenten en fruit aan het begin van de week zelf op bij de telers en ik krijg de pakketten op woensdagavond binnen. De klanten kunnen de pakketten dan op donderdag en vrijdag afhalen."

De klanten zijn volgens Angélique tevreden over de kwaliteit van de producten. "Ze waarderen het dat er af en toe wat bijzondere dingen in het pakket te vinden zijn, zoals niet alledaagse groenten en een speciaal recept. Ook over de kwaliteit zijn ze erg te spreken."

Viering 1-jarig bestaan

De natuurvoedingswinkel opende vorig jaar april. In juni gaf Angélique in dit Biojournaal-artikel al aan dat de Leerdammers echt op een natuurvoedingswinkel als dit zaten te wachten. "Het loopt erg goed, de mensen weten me inmiddels al goed te vinden." Het 1-jarig bestaan werd onlangs gevierd, met onder andere allerlei aanbiedingen. "Ook stonden we met een kraam op de zaterdagmarkt. Dat was erg leuk. De buurman op deze markt was 'Bio op je bord', zo kwamen we al snel op het idee om samen te gaan werken."

Voor meer informatie:

Angélique Teunissen
Naturel Bioshop
Hoogstraat 47
4141 BB Leerdam
06 43946817
info@naturelbioshop.nl
www.naturelbioshop.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.