Enquête IFOAM: Wat is uw visie voor biologisch in Europa tot 2030?

IFOAM EU vraagt om een korte enquête in te vullen over de verdere ontwikkeling van biologisch in Europa. De biologische beweging is het stadium van niche voorbij en moet zich nu voorbereiden op wat de toekomst brengt. Zo moet de biologische beweging voorbereid zijn op de politieke ontwikkelingen, milieu-uitdagingen en trends in de markt. IFOAM EU is daarom twee jaar geleden gestart met een raadpleging van de biologische sector. IFOAM wil weten waar de biologische sector en beweging in 2030 wil zijn en welke strategieën nodig zijn om er te komen.

De feedback van de beweging heeft vooralsnog geleid tot twee mogelijke richtingen ('vision statements'), 'Transforming food & farming' of 'Empowering farmers & consumers'. Het is nu tijd om te bepalen welke visie het beste past bij de doelstellingen van de Europese biologische beweging. IFOAM EU heeft uw hulp nodig om dit te doen. De resultaten zullen gepresenteerd worden tijdens het negende European Organic Congress, waar een begin zal worden gemaakt aan de strategieontwikkeling.

Het kost slechts vijf minuten om de enquête in te vullen. Klik hier voor de enquête.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.