Kroon Biologische Verswaren en De Kweker introduceren Abbot Kinney's Kokosstart

Venice Beach is 'the place to be' in Los Angeles. Niet alleen als alternatieve surfdude, maar zeker ook als foodie die het zoekt in gezond en lekker. Abbot Kinney was een projectontwikkelaar, natuurbeschermer en grondlegger van Venice beach, Los Angeles. Zijn mindset: leven in harmonie met de natuur maakt je gelukkig, gezond en energiek. De straten van Venice zijn bezaaid met artiesten, muzikanten, juice bars en health food cafés, met als hoogtepunt: Abbot Kinney Boulevard. Op deze plek kreeg Julia Mascini de inspiratie voor een aantal mooie producten die tot op heden in Nederland nog niet op de markt waren… en natuurlijk het idee voor de naam.Julia Mascini heeft een heldere filosofie. Een yoghurt hoort simpel, voedzaam en lekker te zijn. "Wij willen geen waslijst aan ingrediënten. Onze kokosyoghurt bestaat uit vier componenten: kokosnoot, water, yoghurtbacteriën en maniokwortelmeel. De yoghurt herbergt al het goede van kokosnoot en is bovendien geschikt voor veganisten en mensen met een lactose-intolerantie. Daarnaast zetten we ons in om het productie- en distributieproces zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Onze producten zijn tot nu toe verkrijgbaar geweest bij verschillende verkooppunten in Haarlem, Amsterdam en Laren. Nu we klaar zijn voor een bredere verdeling, zijn we blij dat we hiervoor Kroon Biologische Verswaren hebben gevonden. Daarnaast zijn de producten ook direct verkrijgbaar bij horecagroothandel 'De Kweker' in Amsterdam, welke ook een bijzonder uitgebreid assortiment biologische producten heeft. Voor veel van onze vaste klanten is dit erg handig om ook hier in het vervolg de kokosstart te kunnen krijgen."

Yuri Blanken, Category Manager van Kroon juicht de komst van de Abbot Kinney's producten ook bijzonder toe. "Hier zijn we al lang naar op zoek: een écht lekker zuivelalternatief op basis van kokos, maar dan zonder suiker. De kokosstart is rijk aan plantaardige vetten, die makkelijk verteerbaar zijn door het lichaam voor een langdurige energie-afdracht. Het past in alle trends van dit moment. Van oudsher het meest bekend zijn natuurlijk de alternatieven op basis van soja. Deze producten zijn steeds vaker suikervrij verkrijgbaar, maar altijd met een specifieke smaak. Andere grondstoffen worden met veel, soms wel héél veel suiker gemaakt. De producten van Abbot Kinney's zijn zo puur als we ze willen en om deze reden een zeer goede aanvulling in het versassortiment van de winkel. We verwachten er dan ook veel van. Daarnaast is het bijzonder leuk een gecombineerde introductie met ons zusterbedrijf de Kweker te voeren. Hierdoor is het product ook direct beschikbaar voor de kleinere ondernemers, zoals de smoothiebars en vegarestaurants in Amsterdam."

Voor meer informatie: www.abbotkinneys.nl, www.facebook.com/abbotkinneys, www.kroonbiologisch.nl, www.kweker.nl.

Voor vragen kunt u terecht bij Herbert Boonstra via h.boonstra@kroonbiologisch.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.