nu ook in volledig composteerbare verpakkingen

Nieuwe oogst rode en gele bio-uien uit Egypte bij Gourmet

Sjalotten- en uienteler Gourmet heeft de primeur. De eerste gele en rode bio-uien
uit Egypte zijn namelijk vanaf deze week al beschikbaar. Het bedrijf heeft inmiddels vijftien jaar ervaring met eigen teelt en import vanuit Egypte. Via een joint venture met een lokale telersvereniging is Gourmet er in geslaagd enkele kwalitatieve verbeteringen toe te passen. Resultaat hiervan is onder meer de vervroegde oogst, de mooie dieprode kleur en Global Gap gecertificeerde uien.Kwaliteit
Gourmet BV heeft het gehele traject - van grondkeuze tot transport - in Egypte in eigen hand om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. De uien worden onder geconditioneerde omstandigheden vervoerd. Temperatuurschommelingen worden daardoor vermeden. De uien worden in eigen huis geselecteerd en gesorteerd. Een zuivere maatsortering is daarmee gegarandeerd. Orders worden door Gourmet dagvers verpakt om naast de gewenste maatsortering ook een hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen. De bio-uien zijn verkrijgbaar in iedere gewenste verpakking: staafjes, netjes, balen en bigbags.

Voor meer informatie
Gourmet BV
Tel: (0228) 517386
sales@gourmet.nl
www.gourmet.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.