Gemakkelijk per persoon te bereiden

Nieuw: Bommels Boerke biologische 2.0 sauzen

De Watermolen introduceert Bommels Boerke. Bekend is dat restaurateurs graag een biologisch gerecht op de kaart willen, maar dat dit er door de beperkte verkrijgbaarheid van biologische grondstoffen en de ingewikkelde kostprijsberekeningen niet van komt. Door gebruik te maken van de bio-maaltijdsauzen van Bommels Boerke, rijkgevulde sauzen met biologische kruiden; specerijen en groente, kunt u gemakkelijk een mooi bio-gerecht, per portie, aanbieden. Het enige wat u zelf nog moet doen is op maat biologische pasta/aardappel en eventueel bio-vlees toevoegen. U gooit dus niets weg want u werkt met afgepaste hoeveelheden. De sauzen zijn verpakt in emmers van 3 kilogram.
 

Bolognesesaus.

Bekend is dat het imago van biologische voedingsmiddelen, met dank aan de media, bij de consument vanuit een redelijk diep dal naar boven aan het klimmen is. De biologische consument is een kritische consument die gezond wil eten en daarom kiest voor biologisch. Deze consument zit niet te wachten op humus, tofu, sesampasta en dergelijke. Dit zijn grondstoffen die niet echt hip en sexy te noemen zijn. Daarom komt De Watermolen met Bommels Boerke. Een nieuwe lijn sauzen, 100% biologisch 2.0, modern en een tikkeltje eigenwijs.
 

Goulashsaus.

De consument die kiest voor bio is kieskeurig maar vaak wel bereid iets meer te betalen voor goede producten. Het prijsniveau van Bommels Boerke kan zeker worden vergeleken met gangbare producten. Ondanks het nog altijd beperkte aanbod van bio-grondstoffen is het, door ervaring; kennis en netwerken gelukt een bio-lijn neer te zetten die minimaal zo goed is als gangbaar. Over smaak valt niet te twisten, maar de keuze is aan u.
 

Hachee.

Wat het assortiment betreft probeert De Watermolen constant actuele producten toe te voegen en te luisteren naar haar klanten. Daarom ook zijn de bio-producten van Bommels Boerke biologisch en vegetarisch, behalve de mayonaiseproducten.
 
Voor meer informatie: www.biomaaltijdsauzen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.