Meld u aan voor praktische onconventionele MVO-trainingen

Verbos begeleidt veel bedrijven en organisaties bij MVO-trajecten in binnen en buitenland. Steeds vaker kwam de vraag naar korte praktische sessies om groepsgewijs een goede basis te leggen om verder te kunnen binnen de organisatie. Daartoe heeft Verbos Academy met verschillende partners een aantal bijzonder interessante workshops ontwikkeld die op een onconventionele manier worden gebracht door ervaren professionals en op verschillende niveaus.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is steeds meer een vanzelfsprekendheid bij de gang van zaken van bedrijven/organisaties. Het doel van deze MVO-trainingen is om het bewustzijn en de kennis over MVO te verbreden voor organisaties met MVO-ambities.

Deze workshops geven een praktisch en helder inzicht op het thema en dragen bij aan de verdere ontwikkeling van MVO binnen uw organisatie.

In een volledig verzorgd dagprogramma nemen we u in de ochtend mee in één van de best denkbare bronnen van inspiratie: de natuur. Daar zult u onder begeleiding van een heuse schaapherder niet alleen veel informatie krijgen, maar ook zelf concreet aan de slag gaan in teamverband.

Het middagprogramma is opgebouwd uit diverse modulen waarbij kennis op een leerzame, soms ludieke, maar ook interactieve wijze overgebracht wordt. Tevens zal er gewerkt worden met vele aansprekende voorbeelden en is er alle ruimte voor eigen inbreng. Bij uw aanmelding vragen we om uw specifieke achtergrond, zodat we dat zo veel mogelijk in het programma kunnen meenemen.

Datum 'MVO-wat voor ons?': donderdag 21 mei
Datum 'Binden, boeien bewegen': donderdag 11 juni

Deze workshops worden u aangeboden door Verbos Academy in samenwerking met de Westlandse Schaapskudde en Green Tree Model. De training zal plaatsvinden bij Boerderij Dichtbij (onder de rook van Den Haag). De prijs is 195 per persoon (exclusief BTW, inclusief lunch/koffie/thee). Indien u vóór of op 1 mei reserveert en betaalt dan ontvangt u een korting van 45 euro op de prijs.

Voor meer informatie: 0174 625344, phs@verbos.nl (Drs. Petra van der Hout-Smit)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.