Vele exposanten en producenten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Op de beursvloer is een keur aan kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting te vinden. Kortom alle producten en materialen die nodig zijn om een foodspecialiteitenwinkel te exploiteren. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om de winkel aan te passen aan het zich wijzigende consumentenpatroon. Ook is er voldoende gelegenheid om met collega-winkeliers ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.
Abonneren
Vacatures
Nieuwe Vakbeurs Foodspecialiteiten: 29-30 september 2015
Op dinsdag 29 september en woensdag 30 september vindt in Expo Houten de 26e Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats, de beurs met het grootste aanbod van Nederland voor de detailhandel van binnenlandse en buitenlandse kazen en delicatessen. De beurs is beide dagen geopend van 13:00 tot 22:00 uur.
Vele exposanten en producenten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Op de beursvloer is een keur aan kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting te vinden. Kortom alle producten en materialen die nodig zijn om een foodspecialiteitenwinkel te exploiteren. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om de winkel aan te passen aan het zich wijzigende consumentenpatroon. Ook is er voldoende gelegenheid om met collega-winkeliers ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.
Vele exposanten en producenten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Op de beursvloer is een keur aan kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting te vinden. Kortom alle producten en materialen die nodig zijn om een foodspecialiteitenwinkel te exploiteren. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om de winkel aan te passen aan het zich wijzigende consumentenpatroon. Ook is er voldoende gelegenheid om met collega-winkeliers ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-10-04 Fotoreportage: Tientallen exposanten met bio-producten op Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
- 2023-10-04 Proefveldbezoek Aardbeien en kleinfruit op 26 oktober
- 2023-10-03 Jan Weijsenfeld geeft compostcursus in Empe: 13 en 14 oktober
- 2023-10-02 Duurzame week Nieuw Mos: 7-13 oktober
- 2023-09-28 Demodag biodivers telen: 9 oktober
- 2023-09-28 Fotoreportage: Verrassend veel bio-producten op Taste of Tavola
- 2023-09-26 Korte cursus 'Duurzaamheid, natuur en milieu' bij IVN Westerveld
- 2023-09-26 Agroforestry binnen de melkveehouderij – demodag bij Boerderij tussen de Hagen: 9 oktober
- 2023-09-25 Resultaten 2024 Trendrapport Nederlandse en Belgische foodsector
- 2023-09-25 Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'
- 2023-09-22 Resistentie maakt het verschil tijdens de Discovery Field Days en Hydro Demo Days Enza Zaden
- 2023-09-21 Zelf bio-pompoenen oogsten in de Westbeemster: 23 september
- 2023-09-21 Vlaamse bio-boeren ontdekken technische nieuwigheden op vakbeurs in Frankrijk
- 2023-09-21 Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023
- 2023-09-20 23 september: Duurzame markt in Leeuwarder Foodhal
- 2023-09-20 Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers