Vierde avond Van Hollandse Bodem op 29 april:

Dansen met Gehoornde Dames & Lentetuin diner

Op 29 april zal op landgoed Op Hodenpijl de vierde avond plaatsvinden in een serie van zes bijeenkomsten met sprekers en debatten over voeding en biodiversiteit. De afgelopen drie edities van Van Hollandse Bodem waren een succes. Het zijn allemaal avonden met bijzondere en belangrijke aandachtsgebieden. De eerste, tweede en derde avond hebben hun doel bereikt. De eerste avond ging over Vergeten groenten & Biodiversiteit, de tweede over Lokaal & Regionaal en de derde over Eetbare, wilde bloemen & kruiden. Er waren goede sprekers, waaronder Felix Rottenberg en Jonathan Karpathios, en een goede opkomst.Op 29 april is het Dansen met Gehoornde Dames & Lentetuin diner aan lange tafels met boer en kaasmaker Jan Dirk van de Voort. We kennen het allemaal. Het besef dat het anders moet. Vaak blijft het daarbij. Remeker-kaasmakers Jan Dirk en Irene van de Voort hebben hun drang om het over een andere boeg te gooien omgezet in werkelijkheid en laten op inspirerende wijze zien wat er allemaal nodig is om het verschil te maken. Een spreker en een film over echte verandering verwezenlijken met boerenverstand. Het diner start om 19:00 uur deze avond.

Aanmelden kan via deze link.
 
Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden, vlak bij de A4 en Delft. De locatie beschikt over een ruime, gratis parkeerplaats.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.