'Nederland wordt groen' vanaf mei op NPO 1

Welke bekende Nederlander leeft het groenst?

Welke bekende Nederlander leeft het groenst? Dat is de vraag in het nieuwe programma Nederland wordt groen, in mei te zien bij de VARA op NPO 1. Het programma over duurzaamheid wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra.

Op weg naar een duurzamere wereld zendt de NPO onder de noemer NPO Groen een reeks nieuwe programma's over duurzaamheid uit. Nederland wordt groen trapt op zondag 17 mei af.

Een week lang duurzaam leven

In Nederland wordt groen gaan KRO-presentatrice Anita Witzier, NPO 3FM-dj Gerard Ekdom en zanger Frans Duijts er, samen met hun gezinnen, een week lang alles aan doen om zo duurzaam mogelijk door het leven te gaan. Dat betekent korter douchen, de verwarming een standje lager zetten, minder of helemaal geen vlees meer eten en minder gebruikmaken van de auto. Welke bekende Nederlander is het fanatiekst?


Sophie Hilbrand.

Lancering NPO Groen-app in mei

Met het oog op de veranderende wereld wil de NPO een voortrekkersrol spelen op het gebied van groener leven. Om die reden staat Nederland wordt groen ook in het teken van de lancering van de nieuwe NPO Groen-app. Deze app gaat tips en informatie geven over duurzamer leven.

Nederland wordt groen, zondag 17 mei, 21:05 uur, VARA, NPO 1.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.