Organic Food For You gaat 'Terug naar de Korrel!'

Onder de noemer 'Terug naar de Korrel' brengt de Graanrepubliek eeuwenoude graansoorten van de rijke Groninger bodem onder de aandacht. De Graanrepubliek is een collectief van pionierende graantelers die duurzaam en biologisch boeren. De producten van de Graanrepubliek zijn vanaf 18 april verkrijgbaar bij Organic Food For You in Laren, Bergen, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Initiatiefnemer Gert Noordhoff: "De mogelijkheden van oude graansoorten en -rassen, zoals Eenkoorn, Emmer, Spelt en Haver zijn bij het grote publiek nog onbekend. De Graanrepubliek wil consumenten laten kennismaken met de rijke en unieke smaak van oude graansoorten. Je kunt er namelijk eindeloos meer mee dan alleen malen en brood bakken. Sommige granen kunnen prachtig worden verwerkt in een risotto of in een salade."Op zaterdag 18 april kookt kok en foodblogger Wilbert van der Kamp (YFM/Eengarde) vanaf 12:00 uur met de granen van de Graanrepubliek bij Organic Food For You aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Meer informatie over de Graanrepubliek is te vinden op www.graanrepubliek.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.