Gratis biologisch ijs bij De Bio Basis in Zeist

De biologische streekwinkel De Bio Basis viert zaterdag 18 april haar halfjarig bestaan. Het winkeltje gelegen aan het steegje van de Voorheuvel in Zeist opende een half jaar geleden haar deuren en heeft sindsdien de harten gewonnen van vele Zeistenaren. Mede-eigenaar Evrim Kurç vertelt: "Toen we openden kregen we bijzonder veel positieve reacties. Onze nadruk op kleinschaligheid, eerlijke handel, streekproducten en verse groente van telers uit de buurt viel bij veel mensen in goede aarde. Via mond tot mond-reclame krijgen we sindsdien elke dag wel nieuwe mensen in de zaak. Ook komen steeds meer mensen speciaal voor de huisgemaakte suikervrije taarten bij ons langs. Een aantal taarten en koeken zijn bovendien glutenvrij, wat voor velen een enorme uitkomst is."


Evrim Kurç en Igor Corbeau.

Toch heeft zij het idee dat veel mensen uit Zeist en omstreken nog niet van de winkel gehoord hebben. "We zitten natuurlijk op een wat lastig te vinden locatie. Maar de mensen die ons eenmaal ontdekt hebben zijn vaak bijzonder verrast door dit leuke authentieke plekje in Zeist. We nodigen daarom graag iedereen uit om de 18e een kijkje bij ons te komen nemen."

En dat doen ze met een leuke jubileumactie: de eerste honderd klanten krijgen zaterdag de 18e een gratis biologisch ijsje van de ambachtelijke ijsboerderij 'Sonneclaer' mee. Daarnaast zullen diverse leveranciers aanwezig zijn om over hun producten te vertellen en zijn er de hele dag lekkere hapjes. En zoals elke dag kan er ook gewoon van de koffie, thee, limonade en taart genoten worden. "We hebben vorige week het terras op ons knusse binnenplaatsje zomerklaar gemaakt, dus daar kun je nu ook heerlijk rustig in de zon zitten."


Het terras is al klaar voor de zomer.

Voor meer informatie:

De Bio Basis
Voorheuvel 68A
3701 JG Zeist
030 2765721
info@debiobasis.nl
www.debiobasis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.