Aanbod voor een groot deel biologisch

Eindhoven krijgt nieuw driedaags foodevent; Foodstock

Wat krijg je als je Woodstock in een nieuw jasje stopt en dit combineert met eten? Juist, Foodstock! Foodstock is een nieuw driedaags evenement en een aanvulling voor de bestaande evenementenkalender in en om Eindhoven. Het laatste weekend van juli zal het TU terrein in het hartje van Eindhoven worden omgedoopt tot het domein van Foodstock! Eten, drinken, muziek en ontspanning zijn de pijlers van Foodstock. Het gratis toegankelijke festival voor alle leeftijden hoopt dat vele Eindhovenaren komen genieten van de diverse activiteiten die op het kleurrijk aangeklede festivalterrein plaats zullen gaan vinden. Uiteraard vormen de creatieve foodtrucks de basis van het grote openluchtrestaurant.

Het culinaire festival strijkt voor de eerste editie neer op het TU terrein in Eindhoven. Het terrein ligt direct aan de Dommel en de grasweide met haar prachtige bomen en uitstraling, past perfect bij Foodstock. Het terrein is makkelijk te bereiken, in vijf minuten wandel je vanaf het station zo de campus op. Door de centrale ligging, middenin het centrum, is het ook makkelijk te bereiken met de fiets. Ook heeft het terrein een ruime parkeergelegenheid voor mensen die met de auto komen.

Op de twee kleine podia is er ruimte voor muziek, bijpassend bij het festival. Op het 'Livestock' podium treden allerlei muzikanten op. Je kunt denken aan een singer/songwriter of een zangeres met akoestische gitaarbegeleiding of een bandje. Het tweede podium zal door het leven gaan als 'Deepstock' en hier wordt een
programmering ingevuld met uitsluitend dj's. De genres die zij brengen zijn de mildere stijlen, zoals deephouse en techhouse. Heerlijk relaxte muziek om in het zonnetje te genieten van een hapje en een drankje. Als de zon achter de horizon verdwijnt, mogen de voetjes van de vloer en kan men genieten van de heerlijk relaxte vibe op
Foodstock.

Het nieuwe festival wil bijdragen aan een beter milieubewustzijn en heeft aandacht voor streekproducten, biologisch eten & drinken, duurzaamheid en recycling. Het
festival richt zich op jong en oud, iedereen is welkom. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten.

Een groot deel van de foodtruckers zal biologisch eten serveren, zo vertelt Davy Versfeld. "De komende weken gaan we gebruiken om op onze facebookpagina alle foodtrucks te introduceren met een korte beschrijving. Welke foodtrucks er komen en wat zij zullen serveren kan ik dus nog niet vertellen. Wat ik wel kan vertellen is dat het heel breed is. Het gaat van biologische fairtrade koffie tot biologische tortilla's."

Foodstock staat voor ontspanning, genieten, eten en drinken, bewuster omgaan met natuur & omgeving en diversiteit. Kom samen met ons genieten van het leven, kom naar Foodstock!

Feiten

Evenement: Foodstock
Wat: eten, drinken, muziek
Datum: 24-25-26 juli 2015
Locatie: TU Terrein Eindhoven

Tijden

vrijdag 16:00 | 00:00 uur
zaterdag 12:00 | 00:00 uur
zondag 12:00 | 22:00 uur
Entree: gratis (onder 18 jaar geen verkoop van alcoholische dranken)
Line-up: volgt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.