23 en 24 mei in Amsterdam RAI

Better Event 2015 introduceert écht gezond leven

Better Event 2015 is een uniek gezondheidsevenement op het gebied van voeding, verzorging, beauty, sport en beweging. Introducties van nieuwe producten, demonstraties, workshops en lezingen brengen écht gezond eten en leven nadrukkelijk onder de aandacht. Better Event vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op 23 en 24 mei en is de primeur van het Amtrium, het nieuwste en meest duurzame gebouw van Amsterdam RAI.

Better Event 2015 is gebaseerd op de visie van mede-initiator Amber Albarda, auteur van succesvolle boeken over de rol van voeding op onze gezondheid. "We bestaan letterlijk uit wat we eten, drinken en smeren en ik heb nooit begrepen waarom er zo laconiek met onze gezondheid om wordt gegaan. Ik wil bezoekers heel graag laten zien dat er heerlijke en goede producten zijn die je kunnen ondersteunen in je gezondheid", aldus Amber.

Better Event laat de bezoeker kennis maken met het aanbod van nauwkeurig geselecteerde merken, lezingen en andere activiteiten. De lezingen worden gegeven door prominente namen op het gezondheidsfront, waaronder Juglen Zwaan, Ralph Moorman, Jesse van der Velde, Richard de Leth en vooraanstaand endocrinoloog dr. Paul Musarella. Een 'Gezonde Schrijverslunch' en een spraakmakend Debat maken het programma compleet.

Het idee achter Better Event is om kennis en informatie te delen en inspiratie te geven. Inspiratie in de breedste zin van het woord. Daarom vinden er naast lezingen ook nog yoga- en sportsessies plaats en kunnen de bezoekers gebruik maken van de kennis van de experts middels de vragenuurtjes.

Alles wat de bezoeker op deze beurs vindt, is zonder uitzondering goed voor je. Geen kroketten, Marsrepen, cola of margarine in de catering, maar speltbrood en grasboter. De standhouders presenteren de gezonde alternatieven voor de ongezonde producten die tegenwoordig overal voor gebruikt worden en de Better cateringpunten maken gebruik van alleen zuivere ingrediënten en producten van goede bronnen.

Van de beste slowjuicers voor gezond sap tot stoomovens voor optimaal voedingsstoffenbehoud en complete fit-tests tot veganistisch eiwitpoeders die niet alleen goed, maar ook lekker zijn. Van groene cappuccino's tot volledig natuurlijke supplementen. Alles kan geprobeerd, geproefd en gekocht worden. Kaarten voor deze beurs zijn te koop via de website www.better-events.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.