"We zochten een mogelijkheid om uit te breiden"

Meijer Biologisch Specialist nu Ekoplaza

Tholen - Meijer Biologisch Specialist is vanaf nu Ekoplaza. De nieuwste vestiging van Ekoplaza opende donderdag 9 april aan de Damlaan 18 Leidschendam. De winkel groeit hierdoor van 100 m² naar 350 m². Daarmee kunnen ondernemers Rob en Marijke Meijer (broer en zus) een groter assortiment bieden in het oude centrum van Leidschendam. "Deze biologische supermarkt is een mooie aanwinst voor dit centrum. Veel van onze nieuwe buren hebben vanmorgen al een kijkje genomen in de winkel. Dit geldt ook voor onze vaste klanten", vertelde Rob op de ochtend van de opening.


Marijke en Rob voor het pand.

De winkel ligt op zo'n vier minuten rijden van het vorige pand (aan de Burgemeester Sweenslaan 19). Rob geeft vanuit de winkel aan heel blij te zijn met het eindresultaat. "Het is een schitterende winkel geworden, in de nieuwe Ekoplaza-stijl. Het hele plaatje klopt gewoon."


In de nieuwe winkel valt er van alles te beleven voor de klant, zo kan men zelf olijfolie en azijn tappen.

Rob en Marijke staan dus aan de leiding van de winkel. Zij hebben de winkel, toen nog Meijer groente en fruit, overgenomen van hun ouders. Ze waren toe aan deze nieuwe stap: "Ik ben zelf 57 en Meijer Biologisch Specialist groeide echt uit zijn jasje. We zochten dus zelf een mogelijkheid om uit te breiden en wisten van Udea dat ze graag een Ekoplaza in Leidschendam wilden openen. Dus waarom zouden we dat niet samen doen? Wij zijn al zo'n twintig jaar klant bij Udea en daardoor weten we precies wat we aan elkaar hebben."


De nieuwe stijl van Ekoplaza is ook terug te zien in de vele tekstborden aan de wand en het vele hout.

Wegens de verhuizing was Meijer Biologisch Specialist van maandag 6 tot en met woensdag 8 april gesloten. Donderdag 9 april heeft de winkel de deuren weer geopend als Ekoplaza Leidschendam.


Veel aandacht aan vers.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven