Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mongozo in Keuringsdienst Van Waarde over gluten

De Keuringsdienst Van Waarde ging in de aflevering van donderdag 2 april uitgebreid in op gluten. Onder het mom van 'de keuringsdienst en de glutenvrees' ging de KVW op zoek naar 'het onzichtbare gevaar'. In de aflevering komt onder meer Jan Fleurkens aan het woord. Hij is directeur van Mongozo, producent van een glutenvrije pilsener, die ook nog een biologisch en Fairtrade gecertificeerd is.



Jan komt vanaf 12:30 diverse keren aan bod in de uitzending. Hij vertelt onder meer over het glutenvrije brouwproces. En over het feit dat de vraag naar glutenvrije producten toeneemt. "Een steeds grotere groep mensen heeft een glutenallergie, en een steeds grotere groep volgt vanwege gezondheidsredenen een glutenvrij dieet." Hij geeft verder aan dat de vraag naar het glutenvrije bier van Mongozo het afgelopen jaar met tientallen procenten gegroeid is.

Klik hier om de uitzending te bekijken.
Publicatiedatum: