Nieuwe Belgische biovakbeurs BioXpo in september

BioForum Vlaanderen en Nutrimedes organiseren op 27 en 28 september 2015 BioXpo, een nieuwe Belgische biovakbeurs. BioForum Vlaanderen heeft de kans gekregen om dit jaar toch een vakbeurs voor de biosector te organiseren. De sectororganisatie biolandbouw en -voeding grijpt die kans graag met beide handen aan. BioXpo vindt plaats op hetzelfde moment en in dezelfde hal als Vitasana, de vakbeurs voor gezond leven. Bezoekers krijgen zo twee voor de prijs van één: met één ticket zijn beide beurzen te bezoeken. Deze beslissing heeft wel als gevolg dat de vakbeurs Expo4Bio definitief afgevoerd wordt en niet zal plaatsvinden in 2016.

"We zijn ervan overtuigd dat we met dit nieuwe beursconcept nauwer aansluiten bij de wensen en noden van de hele bio-sector. Vitasana en BioXpo vinden in dezelfde hal plaats, maar zullen als twee onafhankelijke beurzen opereren. Bij BioXpo ligt de focus exclusief op biologisch gecertificeerde producten", vertelt Martine Van Schoorisse van BioForum Vlaanderen.

Nutrimedes, die de praktische organisatie van BioXpo op zich neemt, zal zeer binnenkort contact opnemen met mogelijke standhouders. Leden van BioForum kunnen rekenen op een korting als standhouder.

Voor meer informatie: Martine Van Schoorisse, +32 (0)32 869269.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.