Pete's Organic: Selecting only nature's best

Dagelijks gaat Pete voor u de boer op

Al jaren selecteert Pete zelf de beste biologische aardappelen, groente en fruit. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit werkt Pete samen met gepassioneerde telers die hun vak verstaan. Aan het begin van elk seizoen gaat Pete hun velden, kassen en boomgaarden bekijken. Al snel ziet hij welke biologische aardappelen, groente en fruit de potentie hebben om uiteindelijk het label Pete's Organic te gaan dragen. Als de eerste indruk is gemaakt kan het product ondertussen rustig doorgroeien en schenken de telers hun gewassen alle aandacht. Als de oogsttijd is aangebroken, is dat voor iedereen een belangrijk moment. Alleen het beste product dat aan de eisen van Pete's Organic voldoet krijgt ook het befaamde Pete's Organic label, want Pete wil dat alleen het allerbeste op het bord terecht komt.Altijd zeker weten waar het vandaan komt

Omdat Pete graag laat zien waar hij trots op is, geeft hij ook de verpakking en presentatie van de dagelijks vers aangevulde topproducten alle aandacht die ze verdienen. Pete's Organic aardappelen, groente en fruit zijn te herkennen aan een opvallende, eigen uitstraling. De etiketten, labels en schapkaarten bieden de belangrijkste productinformatie. Maar Pete gaat nog verder: als hij het beste product geselecteerd heeft, laat hij gewoon weten waar het vandaan komt. Via de unieke QR-code op elke verpakking is meteen alle productinformatie en de directe kaartlink naar het perceel te zien.


Natuurlijk biologisch en als het kan van dichtbij

Pete staat achter al zijn producten en die zijn dus altijd biologisch geteeld. Hij wil namelijk dat iedereen die Pete's Organic producten koopt, puur geniet. Als het voldoet aan de kwaliteitseisen en hij het dichtbij kan vinden, gaat Pete het niet van ver halen. Natuurlijk lukt het niet het hele jaar door elk product van eigen bodem te oogsten. Maar voor wie van verse seizoensgebonden producten houdt, heeft Pete's Organic altijd het beste dat het land te bieden heeft.


In het schap.

Voor meer informatie: www.petesorganic.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.