Ingrediënten vers van het land via buitenmarkt-app

De nieuwe Buitenmarkt app is te downloaden voor de smartphone (ondersteund door iOS en Android). De gratis Buitenmarkt app is gericht op mensen die van verse producten houden en willen weten waar hun eten vandaan komt. Met de app kan men lokale boeren in de buurt vinden die bijvoorbeeld hun eigen groenten en fruit verkopen. Direct van het land, verser kan bijna niet.

Boer zoekt.. consument

"Als men eenmaal mijn boerderij gevonden heeft, komen ze vaak terug. De smaak van onze producten van ons land is veel gezonder en onmeunig lekker. Ik merk dat mijn groep vaste klanten steeds groter wordt. Het is leuk om te merken dat mensen veel meer terug naar de natuur willen", aldus één van de boeren.


Ontmoet de lokale boer

Er zijn ongeveer 500 boeren benaderd bij het opzetten van de Buitenmarkt app. De initiatiefnemers kwamen erachter dat boerderijen die hun eigen producten verkopen, lastig te vinden zijn. Men is zich er meestal niet van bewust hoeveel boeren in de directe omgeving te vinden zijn. De Buitenmarkt app zorgt ervoor dat mensen het verhaal achter de producten kunnen proeven en ervaren. Zo zullen mensen hopelijk nog meer van hun eten genieten. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuk uitje.

Over de Buitenmarkt app

De Buitenmarkt app helpt gebruikers met het vinden van de dichtstbijzijnde boeren die producten aanbieden. Het is mogelijk om te zoeken op locatie, product en productcategorie. De app is geheel gratis te downloaden voor iOS en Android. Wanneer men op zoek is naar een mals stuk vlees of sappige appels, kun men deze niet verser en puurder krijgen dan bij de lokale boer. Open gewoon de app en zoek op 'rundvlees' of 'appel'. Dan ziet de gebruiker de dichtstbijzijnde boeren met het desbetreffende product en kunt gelijk een route ernaar toe krijgen. Zo makkelijk is het om verse producten in huis te halen.

De app is te downloaden in de App Store en in Google Play.

De Buitenmarkt app is te downloaden in de App Store en in Google Play.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.