Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gesponsord door Green Organics

Kinderen S.V. GIO smullen van biologische AGF

Dinsdagmiddag 16 december is Riegiena Eefsting van Green Organics op bezoek geweest bij de S.V. GIO. Green Organics is deze weken sponsor van biologische groente en fruit voor de kinderen. Dit in het kader van een project van Bionext.
SV Gio is een naschoolse sport- en onderwijstraject voor kinderen van groep 7 en 8 met een leerachterstand. S.V. GIO is een project van ex-profvoetballer Giovanni van Bronckhorst.



Riegiena heeft samen met de kinderen in de klas gegeten van de biologische groenten en fruit. "De kinderen zijn erg enthousiast en vinden het lekker. Vorige week hadden ze paarse peen, dat vonden ze bijzonder maar wel erg lekker. Deze peen is veel zoeter dan een normale peen. Deze week hebben de kinderen genoten van mandarijntjes en zoete paprika", aldus Riegiena.



Na het eten hebben de kinderen les in rekenen of taal, daarna gaan ze sporten of dansen. Om 18:00 worden alle kinderen weer met de taxi naar huis gebracht.

Riegiena: "We vinden dit een mooi en zinvol initiatief, waar wij als Green Organics graag aan bijdragen!"
Publicatiedatum: