Bio-landbouwbedrijf De Poshoof wint Demarrage Ondernemersprijs

Tholen - Het Zuid-Limburgse landbouwbedrijf De Poshoof heeft gisteren (17 december) de Rabobank Demarrage Ondernemersprijs 2014 gewonnen. Daarmee liet het bedrijf twee andere genomineerden voor de prijs achter zich. Raymond en Marloe Niesten namen de prijs in ontvangst.

De jury beoordeelden de genomineerden op hun passie voor het vak, hun capaciteit om steeds weer nieuwe grenzen te verleggen om zich te onderscheiden en de wijze waarop zij verbindingen aangaan met andere ondernemers in de regio. Naast familie Niesten dongen ook Eugène Vaessen van Hotel-Restaurant De Gerardushoeve uit Epen en Remy Luijten van Luijten Groentechniek uit Wijnandsrade.


Feest op het podium na de prijsuitreiking.

Landbouwbedrijf De Poshoof teelt sinds dit jaar volledig biologisch. Het akkerbouwbedrijf produceert onder andere aardappelen, uien, witlof, wintertarwe en brouwgerst. Daarnaast worden er witte en groene asperges geteeld.

Raymond en Marlou Niesten kregen de prijs overhandigd die bestaat uit een beeld, publiciteit en 3.000 euro voor een goed doel. Raymond en Marlou hebben het bedrag aan Stichting Mergellandcoöperatie geschonken ten behoeve van de promotie van de biologische landbouw in Zuid Limburg.

Voor meer informatie: www.deposhoof.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven