Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De havervariaties van De Halm

Een goed liedje heeft een sterk refrein. Daarom nog een keer: Haver is een pracht van een graan. "De loftrompet steken over een eigen product is doorgaans niet heel chique. Maar we kunnen niet anders, want haver is nu eenmaal een pracht van een graan en onze nieuwe haverlijn een hit", vertelt Rob van den Berg van graanpletterij De Halm in Heeswijk Dinther.



De Halm krijgt best vaak vragen over hoe haver in het dagelijkse voedingspatroon kan worden ingepast. Veel mensen gebruiken het edele graan voor hun ontbijt en vragen zich af of er mogelijkheden zijn voor andere momenten van de dag. Die zijn er, maar ook tijdens het ontbijt is variatie heel goed mogelijk.



Sinds kort produceert De Halm een extra haverlijn met drie haverproducten: "Uniek is de havercrunchy, in twee smaken. De eerste is verrijkt met meerdere gedroogde fruitsoorten en de tweede doorklieft door lekkere en natuurlijk zoete bananenschijfjes. De derde variant is de havermuesli. De liefhebber watertandt bij de gedachte van een combinatie van haver, vruchten en noten. De liefhebber weet dat deze combinatie zowel 's ochtends als vroeg in de avond heerlijk is. En wees eerlijk, de bite van noten, het pure zoet van vruchten en het zachte eigenzinnige van havervlokken, daar kun je toch geen nee tegen zeggen!"

Voor meer informatie: www.dehalm.nl
Publicatiedatum: