Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen 'Topopleiding'

In de Keuzegids MBO 2015 is Groenhorst voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste AOC (Agrarisch Opleidings Centrum). Landelijk gezien zijn de mbo'ers van Groenhorst het meest tevreden over hun opleiding. Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen valt onder het domein 'Voeding en Teelt' en mag zich 'Topopleiding' noemen. Van alle mbo opleiders in Nederland staat Groenhorst op nummer 4.

Stabiele kwaliteit

Algemeen directeur van Groenhorst, Truda Kruijer, is blij met het behaalde resultaat. "Het is mooi om te zien dat we met elkaar een stabiele kwalitatieve lijn te pakken hebben. Onze teams slagen erin aantrekkelijke opleidingen te verzorgen die studenten aanspreken én aansluiten op de vragen uit de arbeidsmarkt. Dit is een prachtig compliment voor medewerkers en studenten."

Leerlingen aantal blijft ook groeien

Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen ziet ook een stijgend leerlingen aantal. Zowel in de voltijd als in de deeltijd opleidingen. En ook voor schooljaar 2015-2016 komen de eerste aanmeldingen weer binnen. De opleiding richt zich op de biologisch-dynamische landbouw, en is hiermee de enige school in Nederland. De studenten van Warmonderhof komen dan ook uit heel Nederland. Ook uit België, Duitsland, Frankrijk en Engeland melden zich studenten aan. Deze gemêleerde groep studenten zorgt ervoor een bijzondere sfeer binnen de school.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl en www.groenhorst.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.