Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch bier steeds groter in Nederland

Steeds meer bierbrouwerijen breiden hun assortiment uit met biologisch bier. "Een aantal jaar geleden was het nog een hype, maar ondertussen is het steeds vaker een vast onderdeel van sommige brouwerijen", zo geeft Ralph van Bemmel van BierLab aan. "In Nederland is brouwerij De Leckere al meer dan een decennia de voorloper. Deze Utrechse brouwerij brouwt louter biologische bieren. Jaarlijks voegt de brouwerij twee nieuwe bieren toe aan het assortiment. En dagelijks wordt door alleen de Leckere al ongeveer 3.000 liter biologisch bier gebrouwen."


Biologisch Bierpakket

Inspelend op deze positieve ontwikkelingen hebben ze bij online bierwinkel BierLab naast het assortiment biologische bieren nu ook een speciaal Biologisch Bierpakket geïntroduceerd. "In dit speciale pakket zitten maar liefst twaalf verschillende biologische bieren. Daarmee krijgen onze klanten een goed beeld van het veelzijdige aanbod in bio-bieren", aldus Ralph.

Voor meer informatie: Ralph@bierlab.nl en www.bierlab.nl
Publicatiedatum: