Natuurwinkel Barneveld viert feest

Vrijdag 12 en zaterdag 13 december is het feest bij Natuurwinkel Barneveld. "We vieren dat we ruim 5 jaar geleden verhuist zijn en Natuurwinkel zijn geworden. Iedereen is van harte welkom dit met ons mee te vieren", vertelt Lianne den Boer, die de winkel samen met Ria Morren runt. Deze twee dagen zijn er allerlei mooie aanbiedingen, proeverijen en demonstraties. Kunstenares Ineke Meijboom gaat schilderen en betrekt daarbij de kinderen die in de winkel komen.

Ook vraagt Natuurwinkel Barneveld tijdens deze twee dagen aandacht voor stichting Hulp aan Elkaar Barneveld. "Deze tijd van het jaar staat in het teken van samen delen en anderen alle goeds gunnen. Dat willen wij ook graag voor de mensen die het wat moeilijker hebben. Een kleine bijdrage van ons en onze klanten helpt hierbij."Ria Morren-Hendriksen en Lianne den Boer-Fieret zijn nu ruim tien jaar een ondernemerskoppel. Wat maakt de Natuurwinkel nu onderscheidend van andere winkels? "De klant goed informeren vinden wij erg belangrijk. De producten die wij verkopen zijn met zorg en aandacht geteeld en altijd geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. We willen graag onze klanten kennis laten maken met producten die echt goed zijn voor je lijf. Producten die gemaakt zijn van pure ingrediënten, zonder er allerlei middeltjes en stofjes aan toe te voegen."

De Natuurwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan groenten, fruit, ambachtelijk gebakken broden, en heerlijke kazen. "Waar mogelijk wordt er gekozen voor lokale en Nederlandse producten, mooi aangevuld met al het lekkers van over de grens. Wij helpen graag met voedingsadviezen met betrekking tot diëten, bijvoorbeeld glutenallergie, zuivelallergie, et cetera. Onze kennis wordt perfect aangevuld door ons ruime assortiment waardoor we je mogelijkheden kunnen optimaliseren."

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.